Exit

24 og 25 Januar gjorde vi om det flotte konferanserommet på Haugastøl Turistsenter til vår egen Shala. 18 kitere, noen erfarne, noen nye. 18 yogis, noen erfarne, noen nye. For oss er yoga noe som gjør oss sterkere, mer kapable til å holde ut, forbedre våre triks og samtidig la musklene slappe av og tøyes etter kiting. Vi blir rett og slett bedre kitere av å kombinere det med yoga.

Haugastøl shala

I Norge har kombinasjonen kiting og yoga ikke vært satt sammen før på noen samlinger, og vi syntes det var på tide. Yoga øktene ble ledet av Heidi Bjorvand, og kiteinstrukson for nybegynner og øvede ble holdt av Camilla Ringvold, Linda Viktoria Olofsson og Martin Aune Østerdal. Helgen ble full av mye yoga – og mye kiting. Yoga hver kveld før middag og yoga hver morgen før frokost.

yogahelg

middag

yogahelg2

Vi er ekstra glade for at initiativet vårt med å dele dette med flere ble tatt så godt imot. Samlingen ble utsolgt, og vi gleder oss til å jobbe videre med nye Yoga & Kite Weekends fremover. Har du forslag eller ønsker? Ikke nøl med å kontakte oss!

tre

 

Close
Go top
Translate »