Exit

Klasseturer

Er du elev på ungdomsskolen, videregående eller på universitet/høyskole? Hos oss kan dere lære noe nytt!

Vi arrangerer kitekurs som en del av friluftsprogram på folkehøyskoler eller som vennetur med studiekompiser. Som student strekker ikke alltid midlene til – ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under så finner vi en løsning som passer deres budsjett og tid. Vi kan ha kurs i ukedager og helger. Vi har flere gode samarbeidspartnere på overnatting og andre aktiviteter. Ta kontakt oss gjennom kontaktskjemaet under så tar vi kontakt. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

BEDRIFTSKURS

Teambuilding med eller uten faglig innhold? La oss gi dere en ekstra flott opplevelse – SAMMEN!

Vi har lang erfarfing med å tilrettelegge egne kurs for bedrifter. Har dere behov for konferanserom, foredragsholdere, en ekstra kulinarisk opplevelse kan vi tilrettelegge dette spesielt for dere. Vi tilpasser kursprogrammet sammen slik at dere får fullt utbytte av tiden med oss. Vi kan ha kurs i ukedager og helger. Vi har flere gode samarbeidspartnere på overnatting og andre aktiviteter. Ta kontakt oss gjennom kontaktskjemaet under så tar vi kontakt. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

Gruppetur

Er dere flere enn 4 personer – ja, da kaller vi dere en gruppe! Det kan lønne seg! Fra jentetur til utdrikningslag, kitekurs er en perfekt aktivitet

Vi tilrettelegger for deres behov og ønsker. Ukeskurs, dagskurs, halvdagskurs? Enten dere bor på egen hytte eller ønsker å bo hos en av våre samarbeidspartnere stiller vi med alt utstyr dere trenger for å lære å kite. Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet under så skal vi hjelpe dere med å få en fantastisk tur på vidda. Vi holder kurs for grupper i helger og ukedager. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

Tidligere gjester

Warning: Undefined variable $consent in /customers/8/6/6/kitekurs.no/httpd.www/wp-content/themes/one/config/config-custom.php on line 46

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Close
Go top
Translate »