Exit

VI ER I GANG!

_Q8A8982
Den første helgen i året er alltid litt spennende. Selv om utstyr er testet og klart uker i forveien er det alltid litt ekstra spenning knyttet til årets første kurs. Men med en gang man kommer inn dørene til Haugastøl Turistsenter, treffer Eldbjørg, Terje, Bjørn, Caroline, Liv og lille Ella legger roen seg! Dette stedet har vi savnet – og det er godt å være tilbake for vinteren!

IMG_2439

Denne helgen fikk vi alt av vær. Lørdagen startet med kolonnekjøring opp til Ørteren, 10-12ms under hele kursdagen, whitout og snø i luften. Å se at gjestene våre mestrer forhold og kiter av gårde etter et par timer, gjør at vi tenker at denne jobben er ganske fin! Veldig fin!

IMG_2450

På søndag kom solen. Kolonne mannskapet hadde rusket med seg vindmåleren på Lægreid i løpet av natten, men siden veien var åpen for fri ferdsel satte vi snuten din og ble der hele dagen. Solen kom, sammen med 16 kalde minusgrader og vinden forsvant litt utpå ettermiddagen som gjorde det litt ekstra utfordrende for gjestene våre å holde kiten i luften, men desto mer lærdom får man ut av en slik helg – der forhold og vær varierer!

_X4A4553Neste helg gjør vi klart for Vinter og Sikkerhetskurs for instruktører og kitere fra hele landet i samarbeid med Røde Kors, Norges Seilforbund. Det blir garantert en spennende helg! Vi skal holde dere oppdatert! ps: det er 2 plasser ledige, om du ønsker å bli med. Les mer her: VINTER OG FØRSTEHJELPSKURS

Slide8

Ellers har vi kitekurs, hver helg frem til Mai – så bli med! BOOK HER!

BILDER: MLANDPICTURES

Close
Go top
Translate »