Exit

I årevis har det vært kitere i Hemsedal. På Eldrevatn og Lykkja, ved Totten 2 heisen og på Vavatn ved Harahorn dukker det opp fargerike kitere i nye og ne. Hver vintersesong møter vi nye tilreisende kitere på Eldrevatn i Hemsedal. Felles for de fleste er spørsmålet: «Hvorfor har jeg ikke reist hit for å kite før»?

Terrenget i Hemsedal er spennende og sjansen for vind er stor. Om du vil kite på store flate vann, utfordre deg selv med litt krevende fjellsider med fantastisk utsikt på toppen, eller bare kose deg mellom bakkar og berg, er det mange spotter å velge mellom. Selv om de krever en liten biltur litt øst eller vestover fra Hemsedal sentrum er gevinsten stor når man kommer frem. Som oftest urørt snø, der du kan sette det første sporet!

I de siste årene har også Hemsedal Kiteklubb blitt etablert. De holder Klubbmesterskap og arrangerer sosiale happenings gjennom hele sesongen. (Vi har lagt en link til siden deres neders på siden her.) Det er ingenting som er så hyggelig å møte lokale på deres hjemmebane. Ekstra gode tips om vær og vind, informasjon om hvor nysnøen er og hvor tykk isen er i år, er gjennomgående temaer på parkeringsplassene.

Vi har vært på spottene og kitet hver vinter i over ti år, men i år har vi endelig fast base der oppe hele vinteren igjennom. Vi gleder oss til å ta med kurselevene opp mellom bakkar og berg og bortover langstrakte vann.

Og når man først er i Hemsedal, så skader det ikke men en skikkelig bra afterkite på et av «Hyggedalens» mange utesteder.

Vi sees i dar´n!

Våre instruktører Håkon, Linn og Camilla i Hemsedal April 2014

Vi har flere produkter for kitekurs på Hemsedal.
– Helgekurs (lørdag/søndag)
– Dagskurs
– 2 dagerskurs – (mandag – fredag).

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller vil vite mer!

Close
Go top
Translate »