Exit

En helg fyllt med yoga, kiting, fantastisk mat og vakker natur

Fra kvelden fredag 18 januar til søndag 20 januar gjør vi om rommene med den vakreste utsikten på Haugastøl Turistsenter til våre egne Shalas. Sertifiserte yoga instruktører fra Kristin Lippe fra supyoga.no og Iris Straume fra HiYoga vil være ansvarlig for mange fine yogatimer denne helgen. Våre egne instruktører vil være ansvarlig for kitedelen.

Det er både mulig å delta som nybegynner i kiting, der du vil være med på et nybegynnerkurs, eller som øvet der vi videreutvikler det deg fra det nivået du befinner deg på. Det vil bli lagt opp til downwindere, guidede turer, teknisk trening og freestyle. Som viderekommende kan du velge hvilket program du vil være med på hver enkelt dag. Registering av dette skjer på Haugastøl fredag kveld.

Yoga timene vil finne sted hver morgen og kveld der Kristin og Iris legger tilrette flere timer for alle nivåer, der du kan velge hvilken time som passer ditt nivå og dagsform.

YogaKITE Nybegynner: 4100,-
Kitekurs inkl.all leie av utstyr.

YogaKITE Øvet: 2980,-
For deg som har kitet før. Vi lærer bort nye teknikker og triks. Om været tillater det tar vi også en litt lengre tur i terrenget for de som ønsker det. Om du ønsker å melde deg på i denne kategorien er det med forbehold om at du er en selvstendig kiter, kan lande/launche, hjelpe andre, kite upwind/downwind. Prisen inkluderer ikke leie av utstyr, men om du ikke har eget utstyr – fortvil ikke. Du kan leie utstyr av oss for kr 800 for helgen. (Inkluderer full tilgang til 2019 modeller fra Cabrinha og Ozone)

Prisene inkluderer overnatting på fellesrom på Haugastøl Turistsenter, yoga lørdag og søndag morgen og kveld, kite instruksjon, leie av kiteutstyr for nybegynnere, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag. Separate rom kan bestilles om ønskelig.

YOGA INSTRUKTØRER

Iris Straume

Iris er utdannet yogainstruktør med 200 RYS-sertifisering i Ashtanga yoga. I undervisningen fokuserer hun på bruk av kropp og pust for bedre flyt og oppmerksomhet i bevegelsene.

Iris har ni års erfaring som praktiserende yogi, og deler gjennom sin undervisning yoga som både fysisk trening og spirituell praksis. Som maratonløper og kitesurfer har Iris god erfaring med kombinasjonen av yoga med idrett for økt styrke, fokus, fleksibilitet og skadeforebygging.

For Iris er yoga bevegelsesterapi som gir økt sinnsro, kroppsfortåalse, styrke og bevegelighet, og dette gjenspeiles i måten hun underviser.

Iris har tilbrakt sommeren som kite og yogainstruktør på Sardinia og Kroatia og vil også undervise nybegynnerne på kitekurset denne helgen.

Kristin Lippe

Kristin har jobbet som yogainstruktør på treningssentre siden 2003, og har undervist i alt fra poweryoga, mindfulness, gravidyoga og nå de siste to årene SUPyoga på sommeren, noe som har blitt ekstremt populært.
Hun har også utdanning som pilatesinstruktør og fletter gjerne pilates inn i sine yogatimer. Pilatesprinsippene kan også gjøre deg til en bedre kiter!

Kristin tok sin yogautdannelse hos 3T i 2002 og fulgte deretter et ettårig yoga trainee program ved samme senter. For å fordype seg mer i både yogaens anatomi og filosofi er hun nå i gang med en Yoga Alliance godkjent utdannelse. Kristin tok sin sertifisering i SUPyoga hos Supyoga Miami. Senere har hun tatt instruktørkurs i Stand Up Padling via ISA, International Surfing Association.

Kristin har vært en aktiv kiter siden 2007 og har deltatt i flere konkurranser med pallplasseringer og titler både på snø og vann i flere disipliner. Hun har vært yogainstruktør på flere kite camper og bruker selv yogapraksisen som skadeforebyggende for kitingen. Er det noen som vet hvordan vi best kan tilpasse yoga til kiting, er det Kristin!

KITE INSTRUKTØRER

Sigurd Toverud

William Skaar

Camilla Ringvold

HÅKON MÆLAND

Bilder fra tidligere Yoga & Kite Weekend

Kontaktskjema

Close
Go top
Translate »