Exit

En helg fyllt med yoga, kiting, fantastisk mat og vakker natur

Fra kvelden fredag 28. januar til søndag 30. januar gjør vi igjen om rommene med den vakreste utsikten på Haugastøl Turistsenter til våre egne Shalas. Sertifiserte yoga instruktører, Kristin Lippe og Iris Straume fra HiYoga, vil være ansvarlig for mange fine yogatimer denne helgen. Våre egne kiteinstruktører vil ta deg med rundt i det vakre landskapet på Hardangervidda.

Du kan delta som nybegynner i kiting, der du vil være med på et NYBEGYNNERkurs, eller som ØVET der vi videreutvikler det deg fra det nivået du befinner deg på, eller så kan du være med på yogatimene og det gode samværet på Haugastøl og kite FREE på egenhånd med tilgang på assistanse på launching og landing og motta gode tips for spotter og turer.

Det vil bli lagt opp til downwindere og guidede turer om forholdene tillater det. Som viderekommende kan du velge hvilket program du vil være med på hver enkelt dag. Registering av dette skjer på Haugastøl fredag kveld.

Yoga timene vil finne sted hver morgen og kveld der Kristin og Iris legger tilrette flere timer for alle nivåer, der du kan velge hvilken time som passer ditt nivå og dagsform.

YogaKITE Nybegynner: 6200,-
Kitekurs inkl.all leie av utstyr.

YogaKITE Øvet: 4990,-
Her setter vi opp diverse grupper for deg som har kitet før. Vi lærer bort nye teknikker og triks basert på ditt nivå. Om været tillater det tar vi også en litt lengre tur i terrenget for de som ønsker det. Om du ønsker å melde deg på i denne kategorien er det med forbehold om at du er en selvstendig kiter, har eget utstyr, kan lande/launche, hjelpe andre, kite upwind/downwind.

YogaKITEFreeride: 3990,-
Nyt vidda på egenhånd eller sammen med andre i samme gruppe – vi legger til rette for trygge lande og launche forhold, samt bidrar med gode tips for dagens spot og tips for korte eller lengre turer i terrenget. Du som ønsker å delta i denne gruppen har eget utstyr og er en selvstendig kiter.

Hver enkelt deltager må bringe med sin personlige yogamatte samt sørge for transport i form av bil til kitespottene.

Prisene inkluderer overnatting på firemannsrom på Haugastøl Turistsenter, yoga lørdag og søndag morgen og kveld, kite instruksjon og leie av kiteutstyr for nybegynnere, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag.

Separate rom for 1, 2 eller 3 personer kan bestilles om ønskelig.
Er du alene og ønsker ditt eget rom er tilleggsprisen kr 2050,-
Er dere to personer som ønsker eget rom er tilleggprisen pr pers: 400,-
Er dere tre personer som ønsker eget rom er tilleggsprisen pr pers: 180,-
Gi beskjed så legger vi til rette. Evt.mellomlegg betales direkte på Haugastøl ved ankomst.

Under påmelding, merk bestillingen med hvem du vil dele leilighet med og evt.om du/dere ønsker å kun være deg/dere.

YOGA INSTRUKTØRER

Iris Straume

Iris er utdannet yogainstruktør med 200 RYS-sertifisering i Ashtanga yoga. I undervisningen fokuserer hun på bruk av kropp og pust for bedre flyt og oppmerksomhet i bevegelsene.

Iris har ni års erfaring som praktiserende yogi, og deler gjennom sin undervisning yoga som både fysisk trening og spirituell praksis. Som maratonløper og kitesurfer har Iris god erfaring med kombinasjonen av yoga med idrett for økt styrke, fokus, fleksibilitet og skadeforebygging.

For Iris er yoga bevegelsesterapi som gir økt sinnsro, kroppsfortåalse, styrke og bevegelighet, og dette gjenspeiles i måten hun underviser.

Iris har tilbrakt sommeren som kite og yogainstruktør på Sardinia og Kroatia og vil også undervise nybegynnerne på kitekurset denne helgen.

Kristin Lippe

Kristin har jobbet som yogainstruktør på treningssentre siden 2003, og har undervist i alt fra poweryoga, mindfulness, gravidyoga og nå de siste to årene SUPyoga på sommeren, noe som har blitt ekstremt populært.
Hun har også utdanning som pilatesinstruktør og fletter gjerne pilates inn i sine yogatimer. Pilatesprinsippene kan også gjøre deg til en bedre kiter!

Kristin tok sin yogautdannelse hos 3T i 2002 og fulgte deretter et ettårig yoga trainee program ved samme senter. For å fordype seg mer i både yogaens anatomi og filosofi er hun nå i gang med en Yoga Alliance godkjent utdannelse. Kristin tok sin sertifisering i SUPyoga hos Supyoga Miami. Senere har hun tatt instruktørkurs i Stand Up Padling via ISA, International Surfing Association.

Kristin har vært en aktiv kiter siden 2007 og har deltatt i flere konkurranser med pallplasseringer og titler både på snø og vann i flere disipliner. Hun har vært yogainstruktør på flere kite camper og bruker selv yogapraksisen som skadeforebyggende for kitingen. Er det noen som vet hvordan vi best kan tilpasse yoga til kiting, er det Kristin!

KITE INSTRUKTØRER

HÅKON MÆLAND

William Skaar

Camilla Ringvold

Kim Stake

Bilder fra tidligere Yoga & Kite Weekend

Close
Go top
Translate »