Exit

En helg fyllt med yoga, kiting, fantastisk mat og vakker natur

18 til 19 januar gjør vi om rommet med den vakreste utsikten på Haugastøl Turistsenter til vår egen Shala. Sertifiserte yoga instruktører fra Kristin Lippe (supyoga.no) og Iris Straume fra HiYoga vil være ansvarlig for mange fine yogatimer denne helgen. Våre egne instruktører vil være ansvarlig for kitedelen. Det er både mulig å delta som nybegynner i kiting, der du vil være med på et nybegynnerkurs, eller som øvet der vi videreutvikler det deg fra det nivået du befinner deg på. Det vil bli lagt opp til guidede turer, teknisk trening og freestyle. Vi vil alle praktisere yoga samlet morgen og kveld der Kristin og Iris legger tilrette yogatimene for alle nivåer.

YogaKITE Nybegynner: 4100,-
Kitekurs inkl.all leie av utstyr.

YogaKITE Øvet: 2980,-
For deg som har kitet før. Vi lærer bort nye teknikker og triks. Om været tillater det tar vi også en litt lengre tur i terrenget for de som ønsker det. Om du ønsker å melde deg på i denne kategorien er det med forbehold om at du er en selvstendig kiter, kan lande/launche, hjelpe andre, kite upwind/downwind. Prisen inkluderer ikke leie av utstyr, men om du ikke har eget utstyr – fortvil ikke. Du kan leie utstyr av oss for kr 800 for helgen. (Inkluderer full tilgang til Cabrinha Radar 2017 mod 12, 9, 7 og trapes)

Prisene inkluderer overnatting på fellesrom på Haugastøl Turistsenter, yoga lørdag og søndag morgen og kveld, kite instruksjon, leie av kiteutstyr for nybegynnere, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag. Separate rom kan bestilles om ønskelig.

Iris Straume

Iris er utdannet yogainstruktør med 200 RYS-sertifisering i Ashtanga yoga. I undervisningen fokuserer hun på bruk av kropp og pust for bedre flyt og oppmerksomhet i bevegelsene.

Iris har ni års erfaring som praktiserende yogi, og deler gjennom sin undervisning yoga som både fysisk trening og spirituell praksis. Som maratonløper og kitesurfer har Iris god erfaring med kombinasjonen av yoga med idrett for økt styrke, fokus, fleksibilitet og skadeforebygging.

For Iris er yoga bevegelsesterapi som gir økt sinnsro, kroppsfortåalse, styrke og bevegelighet, og dette gjenspeiles i måten hun underviser.

Iris har tilbrakt sommeren som kite og yogainstruktør på Sardinia og Kroatia og vil også undervise nybegynnerne på kitekurset denne helgen.

Kristin Lippe
SUPYOGA.NO

Innnehaver av supyoga.no, yogainstruktør og kiter

Kristin har jobbet som yogainstruktør på treningssentre siden 2003, og har undervist i alt fra poweryoga, mindfulness, gravidyoga og nå de siste to årene SUPyoga på sommeren, noe som har blitt ekstremt populært.
Hun har også utdanning som pilatesinstruktør og fletter gjerne pilates inn i sine yogatimer. Pilatesprinsippene kan også gjøre deg til en bedre kiter!

Kristin tok sin yogautdannelse hos 3T i 2002 og fulgte deretter et ettårig yoga trainee program ved samme senter. For å fordype seg mer i både yogaens anatomi og filosofi er hun nå i gang med en Yoga Alliance godkjent utdannelse. Kristin tok sin sertifisering i SUPyoga hos Supyoga Miami. Senere har hun tatt instruktørkurs i Stand Up Padling via ISA, International Surfing Association.

Kristin har vært en aktiv kiter siden 2007 og har deltatt i flere konkurranser med pallplasseringer og titler både på snø og vann i flere disipliner. Hun har vært yogainstruktør på flere kite camper og bruker selv yogapraksisen som skadeforebyggende for kitingen. Er det noen som vet hvordan vi best kan tilpasse yoga til kiting, er det Kristin!

Bilder fra tidligere Yoga & Kite Weekend

Kontaktskjema

Close
Go top
Translate »