Exit

Første helgen i Januar starter kitekurs sesongen på snø – men planleggingen starter mye, mye tidligere. For et par måneder side bestillte vi utstyr til våre kurs i vinter – og om 20 dager ankommer hele sulamitten! Ingen ting er som å pakke opp nytt ustyr, sortere, merke og gjøre klart til de første kursdeltagerne stiller første helgen i januar klare som et litt tidlig påskeegg.

I år vil vi bruke Cabrinha RADAR på våre kurs. Dette er en ny kite for 2015 fra Cabrinha. Vi har testet den og er veldig imponert. Ikke bare er dette en superfin kite å holde kurs med – både for elever og instruktører, den kommer absolutt til å bli brukt av oss instruktører mye på egenhånd i vinter også!

RADAR er en tre strut kite som er enkel å håndtere. Park it – ride it! Enkel og greit!  Justeringen på depowerlinene gir en umiddelbar respons hos kiten, og det er en av de enkleste kitene vi har relaunched fra både vann og snø noen sinne. Det liker vi ekstra godt. Dette er en utmerket crossover kite med solide ferdigheter i frikjøring og freestyle på snø!

radar_colour

Det er bare å se etter røde, gule og turkise kiter på vidda i vinter! Det er oss:) Vi sees!

Hilsen EKVIP // KITEKURS.NO

 

Close
Go top
Translate »