Exit

HISTORIE

Når kiting slik vi kjenner den i dag kom til Norge, var vi tidlig ute med å forelske oss i sporten – enkelte av oss har holdt med denne fantastiske sporten i over 15 år. I nesten like mange år har vi holdt kitekurs både i Norge og utlandet, på snø og vann, for unge og de litt eldre unge.

Mye har skjedd med utstyret siden de første kitene kom til landet. Terskelen for å starte å kite har blitt enklere med årene og nå kan alle kan lære seg å kite!

Vi er stolte av å ha knyttet til oss noen av landets aller beste og mest erfarne instruktører. De har solid og variert erfaring og de har alle gjennomgått nøye opplæring for å sikre kvaliteten på våre kurs. Vårt mål er at du skal være en selvstendig og sikker kiter etter endt kurs med oss slik at du kan fortsette trygt på egenhånd etter endt kurs.

Mange kjenner til oss fra de mange årene vi eide kitebutikken URGE i Oslo. Vi importerte og distribuerte noen av verdens ledende merker innenfor kitesporten. Sommeren 2014 solgte vi butikken, tok med oss kitekurs.no for å kun fokusere videre på kurs og eventyr – EKVIP ble dannet og via kitekurs.no formidler vi nå kurs og eventyr, sommer som vinter!

Har du spørsmål til oss eller en av våre instruktører, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi gleder oss til å møte deg i vinter – bli med på våre eventyr!

Martin Aune Østerdal

Instruktør

Camilla Ringvold

Instruktør

Håkon Mæland

Fotograf // Instruktør

Linda Viktoria Olofsson

Instruktør

Sigurd Toverud

Instruktør

Remi Meum

Instruktør

Carl Magnus Engelstad

Instruktør

Aslak Linde

Instruktør

Iris Straume

Instruktør

William Skaar

Instruktør

Våre samarbeidspartnere

  • www.cabrinhakites.com
  • www.mlandpictures.com
  • www.expeditions365.com
  • Trendy artikler i 100 % ekte treverk! 100% Treklokker står for fokus på det unike, det miljøvennelige og produkter laget med ekte kjærlighet. Treklokker kommer til både han og henne, surf ´n´ turf style solbriller og flere andre accessories til å pimpe deg opp til fest eller hverdag. Alle produktene er håndlagde, varene kommer i resirkulerte esker, solbriller med polariserte glass, og siden alt er laget av naturlige materialer så er de meget ALLERGI-VENNLIGE. www.treklokker.no

Kontaktskjema

Leave a reply

Close
Go top
Translate »